03.03.2020-13:21 (Son Güncelleme:27.04.2024-00:32)


1

Makyaj yapmadan pürüzsüz, ışıltılı ve sağlıklı parlayan bir cilde sahip olmak sandığınızdan çok daha basittir. Gün içerisinde birkaç püf noktaya dikkat ederek pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün olabilir. Makyaj yapmadan güzel görünmenin sırlarını siniz için bir araya getirdik. İşte detaylar…



2

Bol Su İçin

Bol Su İçin

Makyajsız güzelliğe kavuşmanın en kolay yollarından biri de gün içerisinde bol su içmektir. Düzenli ve bol su içmek, hem cildinizi sağlıklı tutacak hem de nemlendirecektir.



3

Düzgün Beslenin

Düzgün Beslenin

Doğru beslenme, cildin doğal ışıltısını arttırırken daha nemli ve parlak görünmesini destekler. Meyve ve sebzeler, kepekli tahıllar ve sağlıklı yağlar gibi besin değerleri zengin olan tüm gıdalar cildiniz ve tüm vücudunuz için iyi bir kaynak olduğu uzmanlar tarafından açıklanmıştır.



4

Cildinizi Temiz Tutun

Cildinizi Temiz Tutun

Temiz cilt, makyajsız güzel görünmenin en önemli adımıdır. Cildinizi temizlemek için yumuşak, durulama gerektirmeyen bir temizleme seçeneği olan miseler su kullanabilirsiniz. Daha sonra cildinize uygun bir tonik ile cildinizi kalıntılardan arındırabilirsiniz.



5

Güneş Kremi Kullanın

Güneş Kremi Kullanın

Asla güneş kremi uygulamadan dışarı çıkmayın. Erken yaşlanma gibi cildinizde oluşabilecek olası hasarlardan kaçınmak için cilt bakım rutininize geniş spektrumlu SPF ile formüle edilmiş bir nemlendirici ekleyebilirsiniz.



6

Dudak Balmı Kullanın

Dudak Balmı Kullanın

Dudaklarınızı nemli tutmak, çatlama ve kurumaları önlemek ve kendi doğal renklerini yansıtmalarına yarım edecek dudak balmları kullanabilirsiniz.



7

Egzersiz Yapın

Egzersiz Yapın

Kardiyo yapmak kan dolaşımını artırarak daha sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Yüksek kalp atış hızınız ve artan kan dolaşımı, cildinize renk ve oksijen getirerek, makyajsız uyanık ve taze yüzlü görünmenize katkı sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr