Makyaj Hileleri

Makyajınızı mükemmel hale getirmek için bir aynanın önünde saatlerce harcamak zorunda değilsiniz. Kozmetik uygulamalarını daha kolay hale getirecek ve her zaman aradığınız görünüme sahip olmanızı sağlayacak her türlü küçük numara vardır. İşte hayatınızı değiştirecek en iyi makyaj hileleri;

22.06.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-14:30) Makyaj Hileleri

Bu, eyeliner'ın uygulanmasını kolaylaştıracaktır, çünkü daha yumuşak olacaktır. Göz kalemi kaleminin ucunu bir-iki saniyeliğine çakmağın üzerinde gezdirin. Soğuması için yaklaşık 10 saniye bekleyin ve gözünüze uygulayın.

Farklı Işık Altında Makyajınızı Kontrol Edin

Makyaj uygularken en iyi ışığa sahip olmayabilirsiniz. Arabanıza bindiğinizde, herhangi bir yere gitmeden önce makyajınızı kontrol edin. Parlak dış ışık, kaçırmış olabileceğiniz noktaları görmenize yardımcı olacaktır.

Tutkal İle Ojeyi Kolayca Kaldır

Oje sürmeden önce alt tabakaya beyaz tutkal kullanın. En sevdiğiniz parıltı cilasının katlarını sürün. Cilayı çıkarmaya hazır olduğunuzda, hemen soyulacaktır.

Oje Sürmeden Önce Beyaz Oje Kullanın

Taban kat yerine bir kat beyaz oje kullanın. Bu, tırnak renginizi daha belirgin hale getirecektir. Tırnaklarınızı renkli cilalarla lekelenmeye karşı koruyacaktır.

Gözlerinizi Daha Geniş Gösterin

Maskaranızı yukarı yerine burnunuza doğru sürün. Bu kirpiklerin daha dolgun görünmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca gözlerinizin daha büyük görünmesine de yardımcı olacaktır.

 Uygun Parfüm Uygulaması

Kendinize doğru parfüm püskürtmeyin. İlk başta bir parfüm fabrikası gibi kokacaksınız. Bunun yerine nabız noktalarınıza ve kan dolaşımının hızlı aktığı yerlere parfüm uygulayın.

Sıvı Fondötenden Daha Fazla Yararlanın

Fondöteni tüplerde bırakmayın. Dibinden kesin ve içini açıp plastik kaplara koyun. Bu, makyajda tasarruf etmenin harika bir yoludur.

Beyaz Göz Kalemi Kullanın

Göz farı renginizin gerçekten patlamasını istiyorsanız, bu hileyi kullanın. Göz kapağınızın her tarafına beyaz göz kalemi uygulayın. Ardından en sevdiğiniz rengi uygulayın. Beyaz göz kalemi yoğunlaştırmaya yardımcı olacaktır.

Mükemmel Eyeliner’ı Bir Kaşık ile Çekin

Herkesin çok sevdiği bu kanatlı efekti elde etmek için sadece bir kaşığa ihtiyacınız var, kaşığın yuvarlak tarafını göz kapağınıza doğru bastırın ve kanatlı efekti oluşturmak için kaşığı dışarı doğru hareket ettirin.

Rimel Fırçalarınızı Yenileyin

Bazen gerçekten sevdiğiniz bir rimel fırçanız olur. Maskara bittiğinde onu atmak zorunda değilsiniz. Temizleyin ve diğer maskaralarla kullanın.

Kolay Dumanlı Göz Makyajı

Göz kalemi ile her gözün dış köşesine eğimli bir hashtag çizin. Göz makyajınızın geri kalanıyla karıştırıp dağıtın. Çok uygulamaya gerek duymadan o dumanlı görünümü elde edersiniz.

Kolay Kirpik Tutkal Uygulaması

Daha düzgün ve daha hızlı bir uygulama için yapıştırıcıyı tel tokanın ucuyla uygulayın.

Rujun Daha Uzun Kalmasını Sağlayın

Bu eski numara gerçekten işe yarıyor. Bir kat ruj sürün, sonra dudaklarınıza bir kat peçete koyun ve bir kat daha ruj sürün.

Kendi Dudak Parlatıcınızı Yapın

Kırık göz Farlarınızı atmayın. Bunun yerine, dudak parlatıcısına dönüştürün. Göz farını toz haline getirin, sonra istediğiniz renk dudak parlatıcısı yapmak için vazelin ile karıştırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal