Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşanıyor mu? Ece Binay’dan hamle geldi!

Geçtiğimiz günlerde Mahsun Kırmızıgül genç bir kadınla samimi bir şekilde kameralara yakalanmıştı. Bu olayın üzerine Kırmızıgül sessizliğini korurken avukat eşi Ece Binay'dan hareket geldi. İşte konuya ilişkin detaylar...

01.04.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:38) Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşanıyor mu? Ece Binay’dan hamle geldi!

Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde genç bir hanımefendi ile samimi bir şekilde kameralara yansımıştı. Olayın magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından taraflardan birer açıklama bekleniyordu. Bunun üzerine Kırmızıgül sessizliğini korurken avukat olan eşi Ece Binay tarafından hamle geldi. Ece Binay ilk olarak eşinin soy ismini Instagram hesabından kaldırırken daha sonra ise boşanma davası açtı.

Çift uzun bir üsre görüntülerin ortaya çıkmasına rağmen herhangi bir açıklama yapmazken Ece Binay'ın yaptığı hamle dikkatleri üzerine topladı. Binay, eşinin soyadını Instagram hesabından kaldırırken Amerika'dan boşanma davası için döndü. 

mahsun kırmızıgül boşanıyor mu

"Benim için boşanma sebebi"

Boşanma dilekçesini vererek hukuki süreci başlattığını bildiren Ece Binay, yakın dostlarına şu sözleri sarf etti; “Evlilikler çok dikkatli yaşanılmalı. Böyle olaylara sebep verilmemeli. Bu haberlerin çıkması bile boşanma sebebi zaten. O yüzden boşanıyorum”. Kızlarının bu süreçten etkilenmemesini isteyen ve kendisinin de hala şoku atlatamadığını söyleyen Binay sürecin bir an önce sonuçlanmasını beklediğini de yakın dostları ile paylaşmıştı.

Ne olmuştu?

Geçen günlerde Mahsun Kırmızıgül'ün genç bir kadın ile görünmesi magazin gündemini oldukça çalkalamıştı. Kırmızıgül görüntülerde dizine yatan bir kadının saçlarını okşuyordu. Ayrıca ikilinin ayna karşısında çekilen bir fotoğrafı ortaya çıkmıştı lakin sanatçı sessizliğini korumuştu. Lakin avukat eşi Ece Binay boşanma adına harekete geçti. 

Mahsun Kırmızıgül, 2016’da 1 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles eyaletinde evlenmişti. İkilinin 2017 senesinde Amerika’da Lavin adında bir kızları dünyaya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal