Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir, kaç yaşında? İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Efendi kimdir?

Son zamanlarda gündeme gelen Mahmut Ustaosmanoğlu hakkında araştırmalar devam ediyor. Mahmut Efendi olarak tanınan Ustaosmanoğlu, bir süredir hastalıkla uğraşıyor. Yoğun bakımda tedavi gören Mahmut Ustaosmanoğlu’nun kim olduğu merak edilmektedir. İşte Mahmut Ustaosmanoğlu hakkında merak edilenler…

06.06.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-10:07) Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir, kaç yaşında? İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Efendi kimdir?

Bir süredir gündemde yer alan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun kim olduğu ne iş yaptığı, nereli olduğu gibi sorular araştırılıyor. Gündemde yer edinen Ustaosmanoğlu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte Mahmut Ustaosmanoğlu hakkında merak edilenler…

Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir?

1929 yılında dünyaya gelen Mahmut Ustasomanoğlu, Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Çok küçük yaşta Trabzon’da dini dersler alamaya başlayan Mahmut Ustaosmanoğlu, Müşerref Ustaosmanoğlu ile evlidir. 3 çocuğu bulunan Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşındadır. Abdullah, Fatıma, Ahmet adında çocukları vardır.

Mahmut Ustaosmanoğlu

Mahmut Ustaosmanoğlu hangi cemaatin lideri?

Bir süredir gündeme gelen Mahmut Ustaosmanoğlu, İsmailağa Cemaatin'nin şeyhi ve lideridir. Bu cemaat Nakşibend tarikatının Halidi koluna bağlı bir cemaattir. Ustaosmanoğlu, 97 yılına kadar da İsmail Ağa Cami'de imam olarak görev yapmıştır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal