Mahmud Efendi Hazretleri sağlık durumu nasıl? Mahmut Ustaosmanoğlu öldü mü, durumu iyi mi?

Mahmud Efendi Hazretleri olarak da bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu, dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ustaosmanoğlu son sağlık durumunu öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Mahmud Efendi Hazretleri sağlık durumu nasıl? Mahmut Ustaosmanoğlu öldü mü, durumu iyi mi? Yanıtları haberimizde...

06.06.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-09:59) Mahmud Efendi Hazretleri sağlık durumu nasıl? Mahmut Ustaosmanoğlu öldü mü, durumu iyi mi?

Türkiye’deki en bilinen cemaatlerden birisi olan İsmalağa cemaatinin ‘’Şeyh’’i olan ve dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yaşlılığından dolayı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı. Ustaosmanoğlu’nun yoğun bakımdaki tedavi süreci devam ederken, konu hakkında önemli bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Peki Mahmud Efendi Hazretleri sağlık durumu nasıl? Mahmut Ustaosmanoğlu öldü mü, durumu iyi mi?

Mahmut Ustaosmanoğlu sağlık durumu

Mahmud Efendi Hazretleri sağlık durumu nasıl?

Nakşibendi Tarikatı’nın İsmalağa cemaatinin şeyhi olan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun sağlık durumunun kötüleştiğiyle ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. İsmailağa cemaati ise iddiaları yalanlayarak ‘’Sosyal mecralarda Mahmut Efendi Hazretlerimizle ilgili menfi haberler dolaşmakta ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Mahmut Efendi Hazretlerimizin tedavisi doktorlar gözetiminde evinde devam etmekte ve çok şükür sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir. İhvan ve muhibbin tüm kardeşlerimizin duaların bekleriz.” ifadelerine yer verdi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal