Bakan Koca'dan yürekleri ısıtan paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada oldukça gündem olan 4 çocuğun, hastanede yatan kardeşlerine sergilediği sevgi gösterisini resmi Twitter hesabından paylaştı. İşte haberin detayları...

06.06.2022-09:48 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-11:07)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada çok konuşulan 4 çocuğun, hastanede yatan kardeşlerine sergilemiş olduğu sevgi gösterisini resmi Twitter hesabından paylaştı. Bakan Koca, yürekleri ısıtan paylaşımına "Elif ve kardeşleri yakında kavuşacak" notunu düşerek müjdeli haberi duyurdu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu görüntüler ise yürekleri ısıttı. Ankara'da Ramazan-Nalan Sancar çiftinin 3-11 yaşları arasındaki 4 çocuğu, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olan kardeşleri Elif'i ziyaret etmek için hastaneye geldiler.

Hastane bahçesinden seslendiler 

Yaşlarının küçük olmasından dolayı içeri giremeyen 4 çocuk, kardeşleri ise Elif'e hastane bahçesinden sevgilerini gösterdiler. 'Elif seni çok seviyoruz' diye kardeşlerine seslenen çocukların heyecan dolu görüntüleri de sosyal medyada oldukça ilgi gördü. 


''Elif kardeşlerine yakında kavuşacak''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çocukların kardeşlerine hastane bahçesinden seslendikleri görüntülerini Twitter hesabından paylaşarak, "Görüntüler, bu sevince kayıtsız kalamayan bir vatandaşımız tarafından çekildi ve büyük ilgi uyandırdı. Kardeşlerinin, uzaktan da olsa görmeye geldiği Elif, Ankara Hacettepe Hastanesinde kist hidatik tanısıyla ameliyat oldu. Genel durumu iyi. Elif ve kardeşleri yakında kavuşacak" diye aktardı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal