09.12.2019-09:40 (Son Güncelleme:21.05.2024-03:38)


1

İstismara uğramış kadınlar için düzenlenen gecede konser veren ünlü türkücünün rock şarkılar söylemesi herkesi şaşırttı.



2

MahmutTuncer, 'Kadına istismar uygulayan sanatçı arkadaşlarımızın 'Kadına istismara hayır' demesi inandırıcı gelmiyor.' açıklaması dikkat çekti.



3

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, mağdur edilmiş kadınlar için anlamlı bir harekete imzasaını atarak herkesin ağzını açık bıraktı.



4

Mahmut Tuncer, kadın sığınma evlerinde bulunan istismara uğramış kadınların ihtiyacı olan malzemelerin alınabilmesi için sahne aldı.



5

ROCK'n AID Yardım Konseri'nde sahne alan ünlü türkücü Mahmut Tuncer, herkesi şaşırtan bir harekette bulundu. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, sahnede rock müzik şarkılarını söyledi.



6

Maya Azucena'nın sahne aldığı düzenlenen önemli gece 42 Maslak Barock Sahne'de gerçekleştirilirken gecenin sürprizi Mahmut Tuncer'in rock şarkılar söylemesi oldu.



7

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, konser esnasında sahnede bazı sanatçılara göndermelerde bulunarak yeni bir polemiğin fitilinin ateşlemiş oldu.



8

Tuncer, "Buradaki amacımız 'Kadına istismara hayır' projesine destek olmak. Kadına istismar uygulamış sanatçı arkadaşlarımız var.



9

Ama bir bakıyorsunuz projesinde 'Kadına istismara hayır' yazmış. Bu inandırıcı gelmiyor.



10

Ben yıllardır evliyim, hanımıma ve çocuklarıma şiddet uygulamadım" açıklaması ile dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr