Mahir Ünal: Seçilecek Kadrolar Türkiye'yi 2023'e Taşıyacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gelecek gün gerçekleştirilecek AK Parti 7. Olağan Kongresi ile alakalı katıldığı TV programında açıklamalarda bulundu.

23.03.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-12:03)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, NTV'nin programına konuk oldu.

Kongrede "Güven ve istikrar" diyeceklerini ifade eden Ünal, "Seçilecek kadrolar Türkiye'yi 2023'e taşıyacak" diye konuştu. Parti idaresinde yeni birimlerin kurulacağını dile getiren Ünal, kongre için HDP'yi davet etmediklerini belirtti.

Kabinede değişiklik olacağı iddiaları sorulan Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecek" dedi.

Kabine değişikliği iddialarıyla ilgili soruyu ise şu ifadelerle yanıtladı:

"Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz."

Mahir Ünal, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesiyle ilgili tepkilerden de söz etti. Sözleşmenin 3. cinsiyet, kimlik dayatmanın bir parçası haline geldiğini dile getiren Ünal, "Kadın cinayetleri ve şiddetiyle sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin yeni bir metin üzerine de çalışmalar yaptığını anımsatan Ünal, çalışmanın yakın bir zaman içinde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal