Zuhal Topal'ın Ekrana Dönme Çabaları Devam Ediyor

İzdivaç programlarının ünlü sunucularından Zuhal Topal, programların yayından kaldırılmasının ardından yeni bir format bulamadığı için ekranlara ara vermişti.

21.05.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-14:44)

İzdivaç programlarının ünlü sunucularından Zuhal Topal, programların yayından kaldırılmasının ardından yeni bir format bulamadığı için ekranlara ara vermişti.

ZUHAL TOPAL AÇIKTA KALDI

Geçtiğimiz yıllarda hemen her kanalda öğle kuşağından yer alan izdivaç programları RTÜK'ün talimatıyla yayından kaldırılmıştı. Programların sona ermesinin ardından Esra Erol, Seda Sayan gibi isimler yoluna farklı bir formatta devam ederken Zuhal Topal, ekranlarda yer alamamıştı.

 

KANALDAN VETO YEDİ Mİ?

Yeni sezon için ekranlara dönmeye kararlı olduğu konuşulan zuhal topal format arayışlarına devam ediyor. Son dönemlerde yeni sezon için ünlü sunucu Zuhal Topal'ın FOX TV ekranlarından yer alacağı bilgisi gelmeye başladı. Bir kaç ay önce Zuhal Topal'ın yapımcısı Kübra Uygun ve eşi Korhan Saygıner'in kanal yöneticileriyle yeni program için görüştükleri ancak anlaşamadıkları konuşulmuştu.

VİDEOYLA AÇIKLADI

Geçtiğimiz aylarda konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla açıklama yapan ünlü sunucu kanal tarafından veto yediğine dair çıkan haberleri yalanlamıştı.

Sunucu; "Zuhal Topal, veto yedi! Hayır efendim, ben biraz evvel iki yumurtadan yapılmış omlet yedim. Veto falan yemedim'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Şu anda da yurt dışında tatildeyim diyen Topal; ''Dileyen herkes işin doğrusunu benden yada basın danışmanımdan öğrenebilir. Ben bu sene kendime, aileme, dostlarıma hayatıma birazcık daha vakit ayırmak istedim. Dolayısıyla herhangi bir kanala girememek ya da veto yemek, işsiz kalmak gibi bir derdim yok. Öyle bir durum da yok. Doğrusunu ben size açıklamak istedim'' dedi.


Bu açıklamalara rağmen Topal'ın yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağına dair henüz netlik kazanan bir haber yer almadı.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal