Güzel Oyuncu Hazal Kaya'dan Samimi İtiraflar

Bir dönem fazla kilolarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Hazal Kaya hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu neden şeker hastası olduğunu anlattı.

21.05.2018-12:37 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-12:25) Güzel Oyuncu Hazal Kaya'dan Samimi İtiraflar

Bir dönem fazla kilolarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Hazal Kaya hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu neden şeker hastası olduğunu anlattı.

''9 YAŞINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİM''

Rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük bir üne kavuşan ve 9 yaşındayken geçirdiği trafik kazası yüzünden hayatının değiştiğini anlatan güzel oyuncu; ''Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım kaza sonrası baleyi bırakmam oldu. 6 ay alçıyla yatmam, haftanın her günü dans eden ufacık bir çocuk için çok zor bir süreçti'' dedi.

''HER ŞEY PLANLADIĞIN GİBİ OLMAYABİLİR''

Şu sıralar 'Bizim Hikaye' dizisiyle ekranlara gelen Kaya; ''O kadar saçma bir yerdeydi ki kırık, bir cm yukarıda olsa ben dans edebilecektim. Ama şimdi düşününce o çok büyük bir kırılma noktasıymış benim için. Bana hayat küçük yaşta şunu demiş oldu: 'Her şey planladığın gibi olmayabilir'' şeklinde konuştu.

TAKOZLA OYNADIĞIM İÇİN ELEŞTİRİLDİM

Kısa boylu olduğu ve rol aldığı dizilerde genelde takozla oynadığı için eleştirilere maruz kalan güzel oyuncu; '' 1.58 boyum evet standartlara göre kısa bir boy olabilirim. O standardı ben belirlemedim, dolayısıyla beni ilgilendirmiyor. Evet, doğru takozla oynuyorum'' dedi.



ŞEKER HASTALIĞIMIN SEBEBİ O DİZİ

Başrolünü oynadığım 'Adını Feriha Koydum' ağır tecrübeydi diyen yetenekli oyuncu; ''Feriha'ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki, sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı." dedi.

HAZAL KAYA KİMDİR?

01 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hazal Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında başlamıştır.

4.5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başlayan yetenekli oyuncu, Lisede eğitim okurken bir içecek firmasının reklam yüzü olmuştur. 2007 yılında lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı dizide başrol alarak tanınmaya başladı. Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil ile büyük bir üne kavuşan oyuncunun ilk sinema deneyimi 2011 yılında gösterime giren Çalgı Çengi filmi olmuştur.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal