Zahide Yetiş Programındaki Gülseren'in Son Hali Şaşkınlık Yarattı!

Hormonsal bozukluklar nedeni ile yüzünde sakallar çıkan Gülseren, eşi Muhyittin ile birlikte ünlü sunucu Zahide Yetiş'İn programına katılmış ve tedavisine başlanmıştı. Gülseren'in tedavi sonrası değişimini görenler gözlerine inanamadı.

16.10.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-14:55) Zahide Yetiş Programındaki Gülseren'in Son Hali Şaşkınlık Yarattı!

Gülseren, hormonsal bozukluklar nedeni ile yüzünde çıkan sakallardan lazer tedavisi görmesine rağmen kurtulamamış ve soluğu ünlü sunucu Zahide Yetiş'in programında almıştı.

Gülseren, eşi Muhyittin'den yüzünde sakallar çıktığını gizlemiş ancak evliliğin 5. gününde sakallarının çıkması ile eşinin durumu öğrendiğini açıklamıştı. Yüzündeki sakallar yüzünden sokağa çıkamadığını dile getiren Gülseren, Zahide Yetiş'ten yardım istemişti.



GÜLSEREN'İN SON HALİNİ GÖRENLER ŞAŞKINLIK YAŞADI

Zahide Yetiş, genç kadının durumuna hemen el attı ve tedavisi görmesini sağladı. Gülseren, yeni hali ile izleyenlerin karşısına çıktı. Lazer ile birlikte tedavi de olan Güleren'in son halini görenler şaşkınlık yaşadı.

İşte Gülseren'in son hali;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal