Aynur Aydın'ın sözlerine kızan Yeşim Salkım, meslektaşının yasak aşkını ifşalayınca yer yerinden oynadı

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın sokak hayvanları hakkında paylaşım yapan Yeşim Salkım'a yanıt verince ortalık bir anda karıştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

30.10.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-16:10)

Güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra yaptığı paylaşımları ve yaşadığı polemikleriyle gündemden düşmeyen Yeşim Salkım, olay olan açıklamalarına dur durak demeden devam etti. Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarının rehabilitasyon merkezine gönderilmesini öneren ünlü şarkıcıya tepki üstüne tepki yağmıştı. Bunun üzerine Salkım sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak; ''Evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İç İşleri Bakanlığını ve hükümeti göreve çağırdım. Acılı bağlanmış olan iki babaya da 'Helvasını nasıl kardınız?' diye mi soracaktım ha geri... Sizin ne düşündüğünüz benim umrumda değil . Doğru tektir. Ben de doğru olanı yaptım. Benim kadar hayvanları seven insan zaten yoktur. Anladınız mı? Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben'' ifadelerini kullanmıştı. 

Salkım: Beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin?

Yeşim Salkım'ın olay olan bu sözlerinden sonra ise meslektaşı Aynur Aydın'dan da yanıt gecikmedi.  Hayvanlara olan düşkünlüğü ve sevgisiyle bilinen ünlü şarkıcı Aydın da bir yayın düzenleyerek konuya ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Güzel şarkıcı; ''İnsanlar hata yapabilir. Türk halkından ve hayvanlardan özür dileyip bağış yapsaydı'' şeklinde konuştu. Bu konuşmaları duyan Yeşim Salkım ise ünlü şarkıcıyı hiç beklemediği bir yerden vurdu. Aynur Aydın'ın yasak aşk yaşadığını ortaya atan Salkım; ''Sen de beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin acep? Hani zamanında televizyon kanallarında odama gelip size hayranım aklınıza, zekanıza çok seviyorum sizi diye gezinen ve maalesef hiç olamayan lümpen kız'' diyerek çok konuşulacak yeni bir tartışmanın altına imzasını attı. 

Aygün Aydın'ın yasak aşkı ortaya çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal