Yeni Baba Olan Arda Turan'dan İlk Fotoğraf Geldi

Ünlü popçu Berkay ile kavga eden ve mahkemelik olan Arda Turan, dün akşam baba oldu. Ünlü futbolcu hastaneden ilk kareleri yayınlandı.

27.10.2018-16:47 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-16:41) Yeni Baba Olan Arda Turan'dan İlk Fotoğraf Geldi

Popçu Berkay ile eğlence mekanınd akavga ederek burnunu kıran ünlü futbolcu Arda Turan, dün akşam baba oldu.

Aslıhan Turan ve Arda Turan çifti oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına aldı. Ünlü popçu hastanenin önünde açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbolcu muhabirlerin sorularını yanıtlarken yaşadığı mutluluğa değinerek, 'İnşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat olur. Çok başka bir duyguymuş korku ve üstüne titreme duygusu var. Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için.' dedi.



Mustafa Ceceli eşi Selin İmer ve Murat Dalkılıç, ünlü çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Hastane çıkışı Mustafa Ceceli, 'Bende aynı duyguları 7 yıl önce yaşadım.' açıklamasına bulunurken Murat Dalkılıç yorum yapmadı.



Eşi Aslıhan Turan'ın isteği üzerine doğuma giren Arda Turan doktor kıyafetiyle poz verdi ve özel olarak hazırlanan su şişelerinin üstüne 'Hamza Arda' yazdırarak ziyaretçilere anı olarak verdi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal