Elit İşcan'ın Yapım Şirketi Efecan Şenolsun İçin Harekete Geçti!

İlk yerli vampir dizisi Yaşayamayanlar dizisi setinde ünlü oyuncu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından taciz edildiğini ve yapım şirketinin duruma kayıtsız kaldığını söylemişti. İşcan'ın söylediklerinin ardından yapım şirketinden açıklama geldi.

27.10.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-16:28) Elit İşcan'ın Yapım Şirketi Efecan Şenolsun İçin Harekete Geçti!

İnternet dizisi olan Yaşayamayanlar'da rol alan Elit İşcan, rol arkdaşı Efecan Şenolsun tarafından hem sözlü hem de cinsel tacizde bulunduğunu bu durumu yapım şiketine iletmesine rağmen kayıtsız kaldıklarını söylemişti.

Efecan Şenolsun, yaşanan olayların ardından açıklamada bulunurak 'Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum.' demişti.

Yaşanan taciz olayının ardında yapım şirketinden beklenen açıklama geldi.

Yapım şirketinin yapmış olduğu açıklama ise şöyle;

'ELİT İŞCAN DURUMU BİZİMLE PAYLAŞTI'

'Yapımcılığını üstlenmiş olduğumuz 'Yaşamayanlar' isimli internet dizimizin çekimleri esnasında, oyuncularımızdan Sayın Elit İşcan, rol arkadaşı Sayın Efecan Şenolsun'un, sette kendisine yönelik gayri ahlaki sözler sarf ederek uygunsuz nitelikte davranışlar gösterdiğini yapım ekibi ve bizlerle paylaşmıştır.



'HUKUKİ PROSEDÜRÜ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Bu çerçevede, olayın yaşandığı günden bu yana, yapımcı şirketler olarak sorumluluk ve yükümlülüklerimizin gerekliliklerini yerine getirdik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, bundan 45 gün önce Sayın Efecan Şenolsun'a, sözleşmesi kapsamında sette alkollü olarak bulunmak ve uygunsuz davranışlar sergilemekle ilgili bir ihtarname göndererek hukuki prosedürleri gerçekleştirdik ve gerekli yaptırımları işlettik.



'İŞCAN'IN YANINDAYIZ. SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ'

Son olarak Sayın İşcan'ın yaşadığını belirttiği mağduriyete karşı yanında olduğumuzu, Türk Ceza Hukuku ilkelerinin gereği olarak, bizatihi başlattığı suç duyurusu ile ilgili olarak, yargı otoriteleri tarafından yürütülecek yasal süreci yakinen takip ediyor olacağımızı tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız.' ifadelerine yer verildi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal