Efe Şenolsun Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Elit İşcan'ı Yaşayamayanlar da rahatsız ettiğine yönelik hakkında haber çıkan Efe Şenolsun kimdir? Efe Şenolsun aslen nereli ve kaç yaşında? detaylar haberimizde...

26.10.2018-10:05 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-09:57) Efe Şenolsun Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Yaşayamayanlar dizisi setinde meslektaşı Elit İşcan'ı rahatsız ettiği haberleri ile gündeme bomba gibi düşen Efe Şenolsun kimdir? Efe Şenolsun aslen nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

EFE ŞENOLSUN KİMDİR?

11 Eylül 1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen Efe Şenolsun'un kardeşi son olarak Nefes Nefese dizisinde Rüya karakterine hayat vermiş olan Melisa Şenolsun'dur.

16 yaşında ailesinden izinsiz İzmir'den İstanbul'a oyunculuk hayalleri için gelen Şenolsun daha sonra İzmir'e dönmüş ve lise eğitimini tamamlamıştır.

Bilgi Üniversitesi'ni kazanan Şenolsun, İstanbul'a geldi. İlk ekran deneyimini Güneşi Beklerken dizisi ile yapan Efe Şenolsun oyunculuk performansı ile dikkatleri çekti.

Daha sonra Paramparça dizisinde Özgür karakteri ile izleyenelrin karşısına çıkan genç oyuncu, 2015 yılında Nadide Hayat filminde Demet Akbağ ile rol alma şansı yakaladı.

İnternet platformunda yayınlanan Yaşayamayanlar dizisinde rol alan oyuncu şimdilerde Çaprışma dizisi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal