Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecan dolu 25. bölümü ile dün akşam ekranlara getirildi. Büyük merak uyandıran 25. son bölümde neler yaşandı? Serhan ve Oya ilişkisini öğrenen Merve'nin bir sonraki hamlesi ne olacak? Ufak Tefek Cinayetler 25. son bölümünde neler yaşandı? yanıtı haberimizde...

18.04.2018-10:35 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-10:23) Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler 25. son bölümünde neler yaşandı? Oya ve Serhan ilişkisini öğrenen Merve'nin bir sonraki hamlesi ne olacak? Ufak Tefek Cinayetler 25. son bölümü dair merak edilen bütün detaylar haberimizin detayında...

Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Salı günlerine damgasını vurmaya devam ediyor. Dizide hikaye ilerledikçe sır cinayetin perdesi aralanmaya başladı ve izleyicilerin merakla beklediği katil kim sorusu cevabını bulmaya yaklaştı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 25. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık'ın tehlikeli entrika kraliçesi Merve, bir önceki bölümde herkesin önünde zor duruma düşmüş fakat bu zor durumun içinden ustaca sıyrılmayı başardı. Oya ve Serhan'ın ilişkisini öğrenen Merve, acele etmeden tehlikeli bir plan hazırlığına başladı.

Merve'nin gerçeği bildiğinden habersiz olan Oya ve Serhan'ı ne gibi tehlikeler bekliyor? Merve'nin bir sonraki hamlesi ne olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal