Talat Bulut Taciz İddialarını Canlı Yayında Yanıtladı

Talat bulut rol aldığı Yasak Elma dizisi setinde çalışan kostüm asistanına taciz ettiği iddialarına ateş püskürdü. Talat Bulut, Duymayan Kalmasın adlı programda açıklamalarda bulundu.

08.06.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-12:14) Talat Bulut Taciz İddialarını Canlı Yayında Yanıtladı

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi başrol oyuncularından olan Talat Bulut 19 yaşında olan kostüm asistanını taciz eetiği iddiası ile gündeme bomba gibi düştü. Daha sonra Hande Ataizi'nin, 'Benide taciz etmişti' açıklmasında bulunması üzerine olay farklı bir boyut kazandı.

Talat Bulut taciz iddilarına karşı sessizliğini bozdu. Bulut önce yazılı bir açıklamaa yaptı ardından Duymayan Kalmasın programına telefon ile bağlanarak iddialara yanıt verdi.

Talat Bulut'un yaptığı açıklama ise şöyle;

'Bu dizinin çekimleri altı aydır devam ediyor. Ben karavanda iç çamaşırımla duruyorum, kostümcüler gelip pantolonumu gömleğimi giydiriyor. Ben taciz etmek isteseydim 6 aydır taciz ederdim. İddialar tamamen yalan. 2 gündür yurt dışında olan kızım travma yaşadı. Bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Tacize uğradığını iddia eden kız, neden günü gününe bu tacizi paylaşmıyor da, 5 gün bekliyor?'

'Ben kravatımı kendim bağladım, kız kendisi sürekli düzeltmeye gelip 'ne tatlı adamsın' diyordu. Fatih Aksoy da sözleşmeyi fes edecekse etsin. Hiç umurumda değil ama ben Fatih Aksoy'a olayı anlattım. Bana 'sana inanıyorum' dedi' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal