Yasak Elma Dizisi Siren Ertan'ı Kızdırdı!

Yasak Elma dizisinin 10. son bölümünde ekranlara getirilen sahte davet krizi yaşanmıştı. 2000 yılında bu sahte davet olayını yaşayan sosyetik güzellerden Siren Ertan'ı akıllara getirdi. Yasak Elma dizisinin bu olayı tekrardan gündeme getirmesi ise Siren Ertan'ı hayli kızdırdı.

23.05.2018-12:47 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-12:22)

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece gibi ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı Pazaretsi akşamı ekrana getirilen 10. son bölümde Yıldız'ın sahte bir davete gidip akabinde rezil oluşu gösterildi.

Dizinin 10. son bölümünde yaşanmış olan bu sahte davet krizi akıllara 2000'li yılları getirdi. 18 yıl önce Siren Ertan'da benzeri bir olay yaşamıştı.

Yasak Elma dizisi 10. son bölümde Ender, Yıldız'a hain bir plan hazırlamıştı. Hayali bir davet düzenleyerek Yıldız'a davetiye gönderen Ender onu hem rezil etti hem de kocası ile arasını açtı.

SİREN ERTAN'DA BU OLAYIN AYNISINI YAŞAMIŞTI

Siren Ertan ile o dönem evli olduğu Ercan Canmutlu, 2000 yılında Tanganika'nın kralının taç giyme töreni için davetiye almıştı. Ancak Tanganika adında bir ülke haritada yer almıyordu. İkili bu hayali ülkenin kralının taç giyme törerine gidebilmek için davete uygun giyinip Çift, Maçka'daki 5 yıldızlı otele gittiler. Bütün bu olanların bir oyun olduğunu anladıklarında artık çık geçti. Çiftin fotoğrafları çekildi ve sosyete tarafından bu olay yıllarca konuşuldu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal