Survivor 2018 38. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018 37. bölümün ardından merakla beklenen 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Takımları dağılacak olan Allstar takımı son defa ödül oyununa çıkacak. 38. bölümde yeni takımlar ve Gönüllülerden elenecek olan isim ise belli olacak.

02.04.2018-09:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-12:11)

Survivor 2018'in bu akşam yayınlanacak olan bölümünde büyük sürprizler yaşanacak. Acun Ilıcalı'nın açıklamasından sonra takımları dağılacak olan Allstar takımı son kez ödül oyununa çıkacak. Gönüllüler ve Allstar son defa karşı karşıya gelecek.

Survivor 2018'de Allstar, Gönüllüler konseptinin bittiğini açıklayan Acun Ilıcalı karma yarışmacılardan olacak iki takımın artık mücadele edeceğini söyledi. Ezici üstünlük sağlayan Allstar takımı ikiye bölünecek ve bu şekilde Survivor’da yeni dönem başlayacak.

38.yeni bölümde son defa ödül oyununa çıkacak olan Allstar takımı birbirine kenetlenmiş halde oyun alanına geliyor. Acun Ilıcalı, 'Allstar takımı kenetlenmiş durumda. Son defa bir aradasınız' sözleriyle durumu özetliyor.

All Star yarışmacıları hangi takımda olacaklarını merak ederken, Hilmi Cem'in 'Bizi çok büyük şeyler bekliyor.' Sözleri ise dikkat çekti. Sema ise, 'Arkadaşlarımla beraber son ödül oyununa çıkacağız. Birlikte oynayacağımız son ödül oyunu olacak' dedi.

Adem ise yeni konsept hakkındaki endişelerini dile getirdi, 'Bu konseyde sadece kendi takımımı düşünüyorum. Kendi takımım nasıl parçalanacak ve ben hangi takımda olacağım bunu düşünüyorum' ifadelerini kullanıyor.

CUMALİ'NİN SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Gönüllüler ve Allstar son ödül oyunu öncesinde Cumali'nin 'Hepimiz biriz arkadaşlar' sözleri karşı takımın tepkisini çekti. Ümit Karan ve Hilmi Cem, Cumali'nin sözlerine tepki gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal