Kadın Dizisi Ceyda Kim?

Kadın dizisi Ceyda kim? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dram dolu dizisi olan Kadın'da oyunculuğu ile göz dolduran Gökçe Eyüboğlu'nun kim olduğu çok araştırılıyor. İşte, Gökçe Eyüboğlu hakkındaki her şey haberimizin detayında...

31.03.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-00:51) Kadın Dizisi Ceyda Kim?

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kadın'ın Ceydası Gökçe Eyüboğlu son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Güzel oyuncu dizideki Ceyda karakteri ile beğeni kazandı.

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİM?

Gökçe Eyüboğlu, 1983 yılında İzmir'de doğmuştur. Kamu yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitimler almıştır.

Öte yandan seslendirme ve diksiyon eğitimleri de almıştır. Başarılı oyuncu Küçük Prens isimli müzikalde oynamış aynı zamanda şarkı sözleri üzerine de çalışmalar yapmıştır.

Gökçe Eyüboğlu, Aşk ve Ceza, Evli ve Öfkeli dizilerinde de rol almıştır. Oyandığı filmleri de vardır; Kadın İşi Banka Soygunu, İmkansız Olasılık, Kayhan ve Batlır gibi film projelerde yer almıştır. Şimdilerde Gökçe Eyüboğlu Kadın isimli dizide Ceyda karakterini canlandırmaktadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal