Sinan Akçıl’ın Eşinin Yüzüğü Çalındı! 220 Binlik Vurgun

İsmi dolandırıcılık davasına karışan başarılı şarkıcı Sinan Akçıl ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın başı dertten kurtulmuyor. Bu kez de güzel oyuncunun 220 bin Tl değerindeki yüzüğü çalındı. İşte detaylar..

20.03.2018-07:44 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-12:14) Sinan Akçıl’ın Eşinin Yüzüğü Çalındı! 220 Binlik Vurgun

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı, geçtiğimiz aylarda “Ponzi Sistemi” ile dolandırıldığına ilişkin şikayette bulunmuştu. Kıratlı çıktığı mahkemede kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişi hakkında ifade verdi. Kıratlı'nın tanığı olarak mahkemeye Sinan Akçıl da katıldı. Mahkemede Mumcu’nun yakalanmasına yönelik çıkan karardan sonra Kıratlı’nın yüzüğünün de kaybolması çiftlerin üzerinde kara bulutları tekrar gündeme getirdi.

BURCU KIRATLI'NIN YÜZÜĞÜ ÇALINDI

Oyuncu Burcu Kıratlı, arkadaşı aracılığıyla tanıştığı Mine Mumcu tarafından 500.000  Tl dolandırıldığını söyleyerek Mumcu’dan şikayetçi olmuştu. Kıratlı, İstanbul 7.Ağır Ceza Mahkemesi’ne eşi Sinan Akçıl’ın tanıklığında gitmişti. Mahkeme, tarafların dinlenmesinden sonra şikayetçi olunan Mine Mumcu’nun yakalanıp mahkemede ifade vermesine karar kıldı. Kıratlı mahkemede Mine Mumcu’dan şikayetçi olduğuna yönelik ilk ifadesinde; ‘Bana telekomünikasyon işleri yaptığını söyledi. Yurt dışından telefon hatlarını getirerek, Türkiye’de daha pahalıya satıp kar elde ediyormuş. İyi bir kazanç sağladığından bahsetti. Kârı yarı yarıya paylaşmak üzere anlaştık. İlk seferde 300 bin TL, ikinci olarak da 450 bin TL gönderdim. Bu paraların kâr paylarını geri aldım’ diye belirtti.

Burcu Kıratlı duruşmanın devamında 500.000 tl’lik alacağını alamadığını belirterek “En son 550 bin TL para gönderdim. Bana 850 bin TL geri verecekti ama göndermedi. Sonrasında sanığa ulaşamadım. Benim kendi kazandığım parayı söylediğinin aksine işletiyormuş. Benim kendi kazandığım paramı geri vermiyor. Kandırıldım. Şikayetçiyim” diyerek Mine Mumcu’nun yargı önünde hesap vermesini istedi.

KIRATLI

220 BİN TL'LİK VURGUN

Aylardır dolandırılma meseleleriyle uğraşan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu eşi Burcu Kıratlı’ya bir kötü haber daha geldi. Akçıl’ın eşi Kıratlı’ya aldığı 220 bin Tl’lik yüzük ortadan kayboldu. Kıratlı’nın yakınlarının söylediği  bilgiye göre güzel oyuncu eve gelen kuaförden şüpheleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal