Sıla'ya Hakaret Eden Davut Güloğlu'nun Cezası Kesinleşti

Ahmet Kural'la davalık olan Sıla, 2,5 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılanlar hakkında söyledikleri üzerine Davut Güloğlu hakaret etmişti. Şarkıcı Davut Güloğlu'nun cezası belli oldu.

10.04.2019-10:51 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-10:48) Sıla'ya Hakaret Eden Davut Güloğlu'nun Cezası Kesinleşti

Şarkıcı Sıla, 2,5 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılanlar için 'Şov yapıyorlar' demişti. Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılanlar arasında olan Davut Güloğlu, şarkıcı Sıla'nın yorumuna tepki göstererek hakaret etmişti.

SILA, DAVUT GÜLOĞLU'NDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü şarkıcı Sıla, Davut Güloğlu'nun kendisine hakaret etmesi üzerine savcılığa başvurup şikayetçi olmuştu. Güloğlu'nun cezası kesinleşti.

Sıla'nın Demokrasi ve Şehitler Mitingi için sarf ettiği sözler üzerine Davut Güloğlu, açıkça hakaret ettiği iddiasıyla 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılmıştı. Davut Güloğlu, avukatı aracılığıyla istinaf mahkemesine başvurmuştu.

DAVUT GÜLOĞLU'NUN CEZASI KESİNLEŞTİ

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 23. Ceza Dairesi, Davut Güloğlu'nun başvurusunu değerlendirdi. Mahkeme, 'eylemin sanık tarafından işlendiğinin kanuna uygun olarak yürütülen duruşma sonucu saptandığını, eylemin doğru olarak nitelendirildiği ve kanunda öngörülen suç tipine uyduğu, cezanın kanuni bağlamda uygulandığı' üzerine ünlü şarkıcının başvurusu reddedildi.

Davut Güloğlu, Sıla'ya hakaretten 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal