Acun Ilıcalı'nın Eski Eşleri Şeyma Subaşı ve Zeynep Yılmaz Arasında Gerginlik!

Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa ile Miami'de tatile gitmişti. Melisa'nın Zeynep Yılmaz'a 'Anne' şeklinde hitap ettiği ve eski eşler arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı sosyal medyadan açıklama yaptı.

10.04.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-09:59) Acun Ilıcalı'nın Eski Eşleri Şeyma Subaşı ve Zeynep Yılmaz Arasında Gerginlik!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızları ile Miami'de tatile gitti. Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa'yı da tatile götürdü. Melisa'nın Zeynep Yılmaz'a anne dediği iddia edildi.

Zeynep Yılmaz iddialara karşı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunurken, Şeyma Subaşı da kızı Melisa hakkında paylaşımda bulundu.

'BANA ANNE DEDİĞİ DOĞRU DEĞİL'

Zeynep Yılmaz, Melisa'nın kendisine anne dediği iddialarını kesin bir dille yalanladığı paylaşımda bulundu. Yılmaz, paylaşımında 'Melisa'nın bana anne diye hitap ettiği kesinlikle doğru değildir. Melisa'nın kardeşleri ile vakit geçirmesi son derece doğaldır. Herkesten konunun çocuklarla ilgili olduğunu göz önünde bulundurularak gereken hassasiyeti göstermesini rica ederim' açıklamasında bulundu.

İşte o paylaşım;

ŞEYMA SUBAŞI'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Şeyma Subaşı'nın Zeynep Yılmaz ile kızı Melisa'nın tatile çıkmasından rahatsız olduğu haberleri gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı'dan da konuya ilişkin açıklama gecikmedi.

Subaşı, paylaşımında 'Melisa'nın kardeşleriyle vakit geçirmesini her zaman destekliyorum. Kardeşlerin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu en iyi ben biliyorum. Melisa'nın kardeşlerinin annesiyle dolayısı ile beraber olması benim için sorun teşkil etmiyor. Kızımız için gösterdiğiniz bu kadar iyi niyetli bir yaklaşımı yalan ve kötü bir habere dönüştürmeyelim lütfen.' dedi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal