Eliz Sakuçoğlu'nun Sevgilisi Ekin Mert Daymaz Oyuncu Bir Güzelle Görüntülendi

Murat Boz'un eski aşkı stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun sevgilisi yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz hakkında ayrılık haberleri çıkmıştı. Yakışıklı oyuncu Daymaz, kendisi gibi oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse ile sarmaş dolaş görüntülendi.

10.04.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-09:19) Eliz Sakuçoğlu'nun Sevgilisi Ekin Mert Daymaz Oyuncu Bir Güzelle Görüntülendi

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, 2018 yılının yaz aylarında yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift hakkında son dönemde ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya atılırken yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz Temmuz ayından beri aşk yaşayan ve magazin basınından uzak olan Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz çiftinin ayrıldıkları iddia edilmişti. Ünlü çiftten ayrılık haberleri hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Eliz Sakuçoğlu'ndan ilişkisi hakkında açıklama gelmezken 28 yaşındaki yakışıklı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE İLE SARMAŞ DOLAŞ

İddialara göre geçtiğimiz günlerde İzmir'e giden Ekin Mert Daymaz, Alaçatı'daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Ekin Mert Daymaz'ın kendisi gibi oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse ile yakınlaştığı, sarmaş dolaş eğlendikleri iddia edildi.

SOSYAL MEDYADAN TAKİBE ALDILAR

Ekin Mert Daymaz ve Hazal Filiz Küçükköse, eğlendikleri gecenin ardından sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldılar.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal