Seren Serengil Ve Yaşar İpek, Mahkemeye Başvurdu

Seren Serengil ve Yaşar İpek, ünlü sunucunun eski sevgilisi Özay Bakır hakkında mahkemeye başvurarak 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

25.05.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-17:15) Seren Serengil Ve Yaşar İpek, Mahkemeye Başvurdu

Seren Serengil ve Yaşar İpek, ünlü sunucunun eski sevgilisi Özay Bakır hakkında mahkemeye başvurarak 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Özay Bakır, eski sevgilisi Seren Serengil ve nişanlısı Yaşar İpek tarafından tahdit edildiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Seren Serengil yaptığı açıklamada Özay Bakır'ın kendisine ait videoları sosyal medya hesabından tüm ısrarlara rağmen silmediğini bu yüzden aralarında bir sürtüşme yaşandığını söylemişti.

Serengil ve İpek'ten bir hamle daha geldi. Ünlü çift mahkemeye başvurarak eski sevgilisi şarkıcı Özay Bakır hakkında sosyal medya ve televizyon aracılığıyla sistematik olarak şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ünlü çiftin Avukatı Ersoy Akdemir, İstanbul Anadolu 13. Aile Mahkemesi'ne sunduğu dilekçede, Özay Bakır ile ilişkisi aylar önce biten Seren Serengil'in Yaşar İpek ile geçen Nisan'da nişanlandığını 16 Haziran'da da evleneceklerini anlattı.

AİLE İÇİNDE PROBLEME NEDEN OLDUĞU ANLATILDI

Mahkemeye sunulan dilekçede; ''Özay Bakır'ın evliliği sabote etmek için farklı televizyon programlarına telefonla bağlanarak gerçeği yansıtmaya iddialarda bulunduğu. Yaşanan bu durumun Seren Serengil ve Yaşar İpek'in ailelerinde problemlere neden olduğu'' anlatıldı.

KARARA UYMAZSA 30 GÜN ZORLAMA HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILABİLİR

Mahkeme sonucunda, ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'' kapsamında 6 ay süre ile Serengil ve İpek'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması, şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesi ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Bakır'ın verilen yasağı ihlal ettiği takdirde 3 günden 10 güne kadar, birden fazla kez ihlal ederse de 30 güne kadar zorlama hapsine karar verildi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal