Aleyna Tilki: ''Normalde Bu Kadar Pembe Ve Tatlı Değilim''

Her hareketiyle gündem olmayı başaran şarkıcı Aleyna Tilki Miss Vogue Türkiye dergisine Kapak kızı oldu. Tilki dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

25.05.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-16:48) Aleyna Tilki: ''Normalde Bu Kadar Pembe Ve Tatlı Değilim''

Her hareketiyle gündem olmayı başaran şarkıcı Aleyna Tilki Miss Vogue Türkiye dergisine Kapak kızı oldu. Tilki dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Reşit olmadan içkili mekanlarda şarkı söyleyerek gündeme gelen Aleyna Tilki şarkıları ve sahne performansıyla kısa sürede çok sayıda hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

GENELLİKLE ROCK, CAZ VE OPERA SÖYLÜYORDUM

Her yaptığıyla gündemde olmayı başaran ve sürekli eleştiri oklarına maruz kalan 18 yaşındaki ünlü şarkıcı; ''Hayalimde daha alternatif bir şeyler yapmak vardı. Çoğunlukla rock, cazz ve opera söylüyordum. Cevapsız Çınlama'ya kadar hiç pop söylemedim. Şarkıyı duyunca yerine oturan doğru olan bir şey hissettim. Bunda Emrah Karaduman'ın da etkisi var. Böylesi daha renkli ve eğlenceli oldu'' dedi.

''SAHNEDEN OLMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUM''

Sahnede olmaktan çok büyük keyif aldığını dile getiren Tilki; ''Beni etrafımdakilerden ayıran bir ruh olduğunu hissediyordum. Bunu üstünlük olarak değil bir özellik olarak söylüyorum'' dedi.

''NORMALDE BU KADAR PEMBE VE TATLI DEĞİLİM''

Aleyna Tilki olmanın en eğlenceli yanı olmadığım biri olabilmem diyen ünlü şarkıcı; ''Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum'' şeklinde konuştu.

''ELEŞTİRİLER KARŞISINDA BİR ZIRHIM VAR''

Aleyna Tilki diye bir karakter var ve ben bir anda o olabiliyorum diyen şarkıcı; "Eğer tüm yeteneklerim ve potansiyelimi insanlara gösterirsem karşılarında çıplak kalırım ve eleştirildiğimde bir zırhım olmaz. Bu şekilde ağır eleştirilerle karşılaştığımda siz beni değil Aleyna Tilki'yi eleştiriyorsunuz diyebiliyorum. Bu da beni bu sektörde daha güçlü kılıyor" dedi.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal