İrem Derici'den İlginç Paylaşım

Tükenmişlik sendromuna yakalanan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin bir Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 ay boyunca tedavi göreceği iddia edildi.

25.05.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-16:33) İrem Derici'den İlginç Paylaşım

Tükenmişlik sendromuna yakalanan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin bir Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 ay boyunca tedavi göreceği iddia edildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

İrem Derici'den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıl Eylül ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören şarkıcı Ekim ayının başında hastaneden çıkmıştı. Güzel şarkıcı Hastaneden taburcu olur olmazda sahnelere koşmuştu.

KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Mayıs ayının başında tekrar rahatsızlanan İrem Derici Osmaniye'de vereceği konserin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü şarkıcı rahatsızlığı nedeniyle ertelenen konserini bir hafta sonra gerçekleştirmişti.

İrem Derici bir kaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzdü. Derici yaptığı paylaşımda, 1 ay kadar kayıplara karışacağını 'Sistem aşırı yüklendi' notuyla duyurdu.


Derici'nin bu paylaşımından sonra Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı ve ailesinin ısrarları sonucu Fransa'da bir Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 ay boyunca tedavi göreceği iddia edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal