Birce Akalay'dan Çok Konuşulacak Açıklama

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nin düzenlediği söyleşide eski eşlerine çok konuşulacak göndermelerde bulundu.

25.05.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-16:15) Birce Akalay'dan Çok Konuşulacak Açıklama

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nin düzenlediği söyleşide eski eşlerine çok konuşulacak göndermelerde bulundu.

Birce Akalay, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nin düzenlediği bir söyleşiye katıldı. Ünlü oyuncu iş ve özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

33 yaşındaki güzel oyuncu, bir öğrencinin ''Gerçek aşkın bir kez mi yaşandığına inanıyorsunuz?'' sorusuna espriyle karışık verdi.

Önce soruya cevap vermek istemeyen ünlü oyuncu daha sonra, eski eşlerine göndermede bulunarak açıklama yaptı.

YANLIŞ ADRES DEDİ

Akalay; ''Bunun cevabını vermeyeceğim. Bilmiyorum çünkü… Gerçekten bilmiyorum. Çünkü çok yanlış birine soruyorsun. İki kere evlenmiş bir kadınım ben. Şimdi çok realist konuşuyorum yani… Bir kere yaşandığına inanıyor olsam neden iki defa evleneyim? Belki de hissettiğim şeyin aşk olduğunu düşünüyorum ama o aşk değil. O yüzden evlenip evlenip boşanıyorum. Onu da bilmiyorum. Bildiğim bir şey değil. O yüzden yanlış adres" şeklinde açıkladı.

MURAT ÜNALMIŞ İLE EVLENDİ

2011 yılında Kapadokya'da rol arkadaşı oyuncu Murat Ünalmış ile dünya evine giren güzel oyuncu Birce Akalay, 1 yıl sonra bu evliliği sonlandırmıştı.

DAHA SONRA SARP LEVENDOĞLU İLE EVLENDİ

Daha sonra 2014 yılında yine aynı dizide rol alırken tanışıp evlendiği Sarp Levendoğlu ile evliliğini 2017 yılında noktalamıştı.

Sarp Leventoğlu'nun Akalay'ı aldattığı evliliği de bu yüzden sonlandırdığı iddia edilmişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal