Sen Anlat Karadeniz Yeni Bölümü Olan 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz heyecan 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

24.05.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-10:40)

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz heyecan 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEN ANLAT KARADENİZ 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanında; Nefes, Tahir'e Ceylan'ın neden kulaklarının duymadığını sorar. Tahir ise cevap veremez. Nefes, Ceylan'a karşı bir yakınlık hisseder ve kendi kızı yaşasa onun yaşında olacağını Tahir'e anlatır ve ikili arasında duygusal anlar yaşanır. 

Öte yandan Vedat artık iyice derlimiştir. Vedat, Tahir ve Nefes'in iyi olmasına katlanamaz ve onların kazanmasına izin vermeyeceğine dair yeminler eder.

Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölümü ile 30 Mayıs Çarşamba saat 20:00'da ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN KONUSU 

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın eziyetinden kurtulmak için çocuğuyla birlikte kaçıp Karadeniz'e giden Nefes, onu koruduğu için ailesinden büyük bir tepki gören Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal