Sen Anlat Karadeniz Son Bölümü Olan 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz 18. son bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz dizisi 18. bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölümde neler yaşandı? cevaplar haberimizde...

24.05.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-12:22) Sen Anlat Karadeniz Son Bölümü Olan 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz 18. son bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz  dizisi 18. bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıt haberimizin detayında...

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Öykü Gürman gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin 18. son bölümünde neler yaşandı?

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil, Tahir'i göğüsünden vurmuştur. Tahir yaralı bir halde Vedat'ın elindne kaçmaktadır çünkğ onu öldürmek için peşine düşmüştür.

Tahir ağır yaralı bir şekilde bulunmuş ve hemen hastaneye kaldırılmışır. Tahir, doktorların müdahalesi ile hayat dönmüş ve secdası olan Nefes'ine kavuşmuştur.

Yaşanmış bu kötü olay genç çiftin daha da fazla yakınlaşmasına yardımcı olmuştur. Vedat, Tahir'in hayatta olduğunu öğrenmiş ve öfkeden deliye dönmüştür.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal