Şafak Sezer'in Abisi Yankesicilikten Tutuklandı

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi Yavuz Sezer Ankara'da yankesicilik yaparken yakalanmıştı. Sezer çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

21.09.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-11:35) Şafak Sezer'in Abisi Yankesicilikten Tutuklandı

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yankesicilik yapan ve ardından polise teslim olan ünlü komedyen Şafak Sezer'in abisi Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YANKESİCİLİK YAPAN ABİSİ TUTUKLANDI

Olay, 9 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde cereyan etti. Otobüsle, söylenen göre, Ankara'ya giden M.Ş., bagajlarını indirirken, parasının çalındığını gördü etti. Ardından polise giden M.Ş., 600 lirasının çalındığına yönelik ihbar yaptı. Bunun ardıdnan olay yerindeki güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyen polis birimleri, şüphelinin, daha önce benzer suçlardan sabıkası olan Yavuz S. olduğunu belirlendi. Ünlü komedyenin ağabeyi olduğu öne sürülen Yavuz Sezer, olaydan 1 gün sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderilen Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olaydan günler sonra Yavuz Sezer'in AŞTİ'de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına takılan görüntüleri meydana çıktı. Görüntülerde, Yavuz Sezer'in yüzünü saklamak için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yapmasının arından otobüsün arkasından çıktığı fark ediliyor.

"TEKRAR YAPACAĞIM"

Gözaltına alınmasının ardından emniyette ifade veren ağabey Yavuz Sezer, "Bu işin uzmanı benim, profesörü benim. Ben yapacağım ki siz de vazifenizi yapacaksınız, beni yakalayacaksınız. Yeniden yapacağım, beni yeniden yakalayacaksınız" demişti.

MİTİNGDE 'YANKESİCİLİK'TEN TUTUKLANDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Öte taraftan Yavuz Sezer, 24 Mart'ta da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik'in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı suçlaması ile Ankara'da yakalanıp, tutuklanmıştı. Yavuz Sezer'in bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı ve bu olayla alakalı davanın da devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal