Çukur Dizisi Yeni Bölümü Olan 35. Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur dizisi yayınlanan 34. son bölümünün ardından 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 35. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizin detayında...

21.09.2018-11:18 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-11:14)

Çukur dizisi yayınlanan 34. son bölümünün ardından 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 35. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstengil'in rol aldığı Çukur dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 35. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi merakla beklenen 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi 35. yeni bölüm fragmanında; Vartolu alıkoyulmuştur. Diğer yandan Cumali ise intikam yeminleri eder ve Çukur'da büyük savaşı başlatır. Celasun ise sonunda ortaya çıkar.

Karakuzular, Cumali ve Yamaç'ı aramaktdır bu sırada İdris'in fotoğrafını ezip geçerler. Kemal'in, 'Çukur sizi arayacakmış. Bulamadıkları her gün birini alacaklarmış, haftasına infaz!' sözleri ise dizide olacakların büyük ölçüde haberini veriyor.

Yamaç'ın yaptırmış olduğu yeni dövme ise fragmana damgasını vurdu.

Çukur 35. bölümü ile 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal