Rıza Kocaoğlu Göztepe-Galatasaray Maçında Yaşanan Olayla İlgili Açıklama Yaptı

Göztepe-Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa Cengiz'in gazetecilere açıklama yaptığı sırada yayına dahil olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yaşanan olayın ardından bir açıklama yaptı.

25.05.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-10:48)

Göztepe-Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa Cengiz'in gazetecilere açıklama yaptığı sırada yayına dahil olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yaşanan olayın ardından bir açıklama yaptı.

Şu sıralar 'Çukur' dizisinde ekranlara gelen ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Başkan Mustafa Cengiz'in sözünü keserek açıklamasına dahil olmuştu. Rıza Kocaoğlu, 'Şampiyon Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum' diyerek oradan ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu olayın ardından yanlış anlaşıldığı için üzgün olduğunu dile getiren bir açıklama yayınladı.

BU OLAY BENİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

Kocaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Beni tanıyan herkes Göztepe sevgimi hemen hemen her alanda dile getirmeye çalıştığımı çok iyi bilir. Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in basın mensupları ile yaptığı sohbet arasında yaptığım konuşmanın amacımın dışında algılanması herkes gibi beni de derinden üzmüştür. Bu bağlamda Sayın Başkan'a da, samimiyet ve iyi niyetimi anladığı, bunu açıklamasında vurguladığı için ayrıca teşekkür etmek isterim'' yazdı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapmış olduğum konuşmanın hiçbir camiayı veya bireyi kırmak ya da üzmek gibi bir amacı kesinlikle yoktur diyen ünlü oyuncu; ''Bu süreçte yapıcı davranan sağduyulu Galatasaray taraftarına, Sebahattin Şirin'e, Göztepe taraftarına ve İsmail Kocaoğlu'na teşekkür ederim. Dünya'ya barış ve kardeşlik ilkesiyle bakan biri olarak, yine bu süreçte yanımda olup barışı, kardeşliği ve sağduyuyu kamuyouna telkin eden, başta Pepe Metin olmak üzere Fenerbahçe tribününe, Beşiktaş Çarşı grubuna, Sakaryalı, Bursalı, Karşıyakalı, Ankaragüçlü, Trabzonlu ve adını saymayı unuttuğum diğer takım taraftarı olan tüm dostlara teşekkürü borç bilirim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal