Kibariye Eşi Ali Küçükbalçık İle İlgili İddialara Açıklık Getirdi

Borç batağında olan eşi Ali Küçükbalçık tarafından ihanete uğradığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Kibariye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kibariye; ''Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam'' dedi.

25.05.2018-10:13 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-09:55) Kibariye Eşi Ali Küçükbalçık İle İlgili İddialara Açıklık Getirdi

Borç batağında olan eşi Ali Küçükbalçık tarafından ihanete uğradığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Kibariye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kibariye; ''Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam'' dedi.

Son günlerde Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın piyasaya olan borçlarının 10 milyon liraya yaklaştığı ve Lübnan'lı bir kadınla aynı evde yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından önceki gün yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Kibariye'nin boşanma kararı aldığı söylenmişti.

BENİM KİMSEYE BORCUM YOK

Ünlü şarkıcı iddiaların ardından sessizliğini bozdu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Benim kimseye borcum yoK diyen kibariye; ''Beni herkes tanır, kimsenin parasının üzerine yatacak bir kadın değilim. Dönerci dükkanından alacağı olduğunu söyleyen çalışanlar, niye parayı benden istiyor? Ben o dükkana bir tek gün gittim, o da açılışında'' dedi.

O BENİM KOCAM

Ali'nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir diyen ünlü şarkıcı; ''Oynamıştır, geçti bitti... O benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir. Bu yüzden ihanet olayını düşüneceğim'' şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

BEN YUVAMI YIKMAM

Açıklamalarına sert sözlerle devam eden Kibariye; ''Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam. Her şeye göğüs gerdim. Lübnanlı denilen kadını tanımıyorum. Ben gözümle görmedim, eşimi yakalamadım. Sizlerden duyuyorum ihanet haberlerini. Ama bu benim için para puldan daha önemlidir'' dedi.

HABERLERİ GÖRÜNCE KIZIM AĞLADI

Kibariye; ''18 yaşında genç bir kızım var. Kendim için değil, daha çok onun için üzülüyorum. Haberleri görünce ağladı. Günah. Ben onun üzülmesine daha çok üzülüyorum. Birkaç gün düşünüp karar vereceğim boşanıp boşanmamaya... Ben yuvamı korumak için bu kadar uğraştım, bu kadar tuttum ama o yabancı kadının fotoğrafını görünce zoruma gitti. Kimin olsa gider'' dedi.

BU EVLİLİĞİ YÜRÜTEBİLİR MİYİM BİLMİYORUM

Ünlü şarkıcı; ''Ben bu evliliği nasıl sürdüreceğimi bilemiyorum. Belkide sürdüremem ama buna şu an değil daha sonra düşünüp karar vereceğim'' dedi.

HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİM

58 yaşında olduğunu söyleyen Kibariye; ''Bu saatten sonra ben afedersin bunu bırakıp başka koca alacak değilim. Böyle şeyler çok ayıp bizim kitabımızda. Ben çocuğuma ve işime adamışım kendimi. Ben her şeyin üstesinden geleceğim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal