Orhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay Bıçaklandı!

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, geçtiğimiz akşam dehşeti yaşadı. Gökhan Gencebay, tartıştığı taksici tarafından bıçaklandı.

26.04.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-16:34)

Sağlık sorunları ile gündeme gelen usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, geçtiğimiz akşam Beşiktaş'ta tartıştığı bir taksici tarafından bıçaklandı. Yaralanarak hastaneye kaldırılan Gökhan Gencebay'ın sağlık durumu hakkında aile avukatı Ayşe Üstünel, açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gencebay, Seda Han'la birlikte Beşiktaş'ta araç seyir halindeyken taksici ile yol verme kavgası yaşandı. İddialara göre taksici Seda Han'a küfretti ve Gökhan Gencebay olaya dahil oldu.

TAKSİCİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Gökhan Gencebay ve taksici arasında büyük bir tartışma yaşandı. Gökhan Gencebay, kavga esansında öfkesine yenik düşen taksici tarafından bıçaklandı.

Sol kaburgasından yaralanan Gökhan Gencebay'ın hastanede tedavisine devam edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi. Taksici de polisler tarafından Balmumcu kavşağında yakalandı.

AİLE AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Gencebay ailesinin avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen'den açıklama geldi. Dağdelen, konuyla ilişkin 'Daha kötü olabilirdi. Tam bir maganda dehşeti diyebiliriz. Çok kötü şeylerden bahsedebilirdik. Ucuz atlattık çok şükür.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal