Ece Erken'den Eski Eşi Serkan Uçar Hakkında Açıklama

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlunun babası eski eşi Serkan Uçar hakkında konuştu. Erken, canlı yayında Serkan Uçar'ın oğluna babalık yapmak istediğini söylediğini açıkladı.

25.04.2019-17:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-17:25) Ece Erken'den Eski Eşi Serkan Uçar Hakkında Açıklama

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu Ece Erken, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar arasında oğulları Eymen'in velayet savaşı yaşanmıştı. Serkan Uçar, oğlu Eymen'in haftada bir gün kendisinde kalmasını talep etmiş ancak Ece Erken duruma karşı çıkmıştı.

Ece Erken ve Serkan Uçar, geçtiğimiz haftalarda oğulları Eymen'in doğum günü için bir araya gelmişti. Sosyal medya hesabından eski eşiyle paylaşım yapan Ece Erken'e tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Ece Erken, yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında velayet davası ve eski eşi Serkan Uçar hakkında açıklamalarda bulundu.

'BABALIK YAPMAYA KARAR VERDİ'

Erken, açıklamasında 'Serkan, oğlu Eymen'e babalık yapmaya karar verdi. Bu kadar yıl sonra her insan değişebilir o yüzden bir şans daha vermeye karar verdim. Şimdilik velayet davasını geri çektim.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal