Murat Dalkılıç İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Melis Sezen Sessizliğini Bozdu!

Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel'in yakın dostlarından olan Melis Sezen, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan güzel oyuncu haberleri yalanladı.

02.10.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-12:58) Murat Dalkılıç İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Melis Sezen Sessizliğini Bozdu!

Ünlü pou Murat Dalkılıç, 10 ay ilişki yaşadığı Hande Erçel ile yollarını ayırmış ve işlerine ağırlık vermeye başlamıştı. Ünlü popçunun eski aşkı Hande Erçel'in yakın dostu Melis Sezen ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı karıştırmıştı.

Film projesi için bir araya gelen Dalkılıç ve Sezen ikilisinin aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Murat dalkılı konu ile ilgili sessizliğini korurken güzle oyuncu Melis Sezen sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

'SEVGİLİLİK DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL'

Melis Sezen yaptığı paylaşıma, 'Son günlerde Murat Dalkılıç'la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır. Sevgili Murat'la çok güzel bir film çektik, o kadar... Sevgililik diye bir şey söz konusu değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla...' notunu yazdı.

İşte o paylaşım;



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal