Oyuncu Mert Fırat'ın Eşi İdil Fırat'tan Kötü Haber: Ünlü Çift Ayrı Kaldıklarını Duyurdu!

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat’ın eşi İdil Fırat’tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun eşi o haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte habere ilişkin o detaylar…

02.10.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-10:57)

Yıllardır oynadığı dizi ve filmlerde yer adlığı rollerle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Mert Fırat, son dizisi Kefaret ile ekranlara gelmişti. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay ile partner olan Fırat, tutturdukları güzel enerji ile diziyi uzun bir süre götürmeyi başarmışlardı. Oynadığı her rolün hakkını veren başarılı oyunculardan biri olan Mert Fırat, dizi çekimleri esnasında koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu kendisini izolasyona alarak birkaç bölümde yer almamış ve iyileştiğinde ise tekrar setlere geri dönmüştü. Yakışıklı oyuncu Mert Fırat’tan sonra ise bir diğer kötü haber eşi İdil Fırat’tan geldi. Sosyetenin güzel isimlerinden İdil Fırat koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

SOSYETİK GÜZEL’İN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Uzun bir süre Hande Doğandemir ile ilişki yaşayan Mert Fırat, ünlü oyuncudan ayrılır ayrılmaz İdil Fırat’la nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında sosyetik güzelle hayatını birleştiren Fırat, geçtiğimiz yıl ise Seyhan Mia isimli kız çocuklarını kucağına almıştı. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan çift, mutlu gözüken evliliklerine devam ederken Fırat’tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun eşi İdil Fırat, koronavirüse yakalandı. bunun üzerine hemen hastaneye gidip test yaptıran Mert Fırat, testinin negatif çıkması üzerine kendisini ayrı bir yerde izolasyona aldı. Yıllardır mutlu gözüken beraberliklerinin ardından koronavirüs sebebiyle ayrı kalmak zorunda kalan çiftin, sağlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı hayranları tarafından merak ediliyor. 

MERT FIRAT VE İDİL FIRAT

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal