Murat Boz Evleniyor mu? Acun Ilıcalı'dan Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının birleşme partisi için Dominik'e gitmişti. Acun Ilıcalı ve Murat Boz arasında geçen düğün konuşması kafaları karıştırdı.

23.04.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-10:34) Murat Boz Evleniyor mu? Acun Ilıcalı'dan Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve yakın dostu Acun Ilıcalı arasında gerçekleşen düğün konuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aslı Enver ile aşklarına ikinci bir şans verme kararı alan ünlü popçu Murat Boz'un nişanlandığı haberleri gündemi sallamıştı.

Murat Boz'un geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından piyano çalarken yaptığı paylaşımda parmağında yüzük olması nişanlılık iddialarını gündeme getirmişti. Murat Boz, yanlış anlaşılmayı düzeltmek için paylaşımı kaldırmış ve arkadaşını etiketleyerek yeniden paylaşmıştı.

ACUN ILICALI'DAN DÜĞÜN SİNYALİ

Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının birleşme partisi için Murat Boz ve Seda Sayan'ı davet etmişti. Acun Ilıcalı'nın Murat Boz'a yaptığı göndermeler ise düğün sinyalini verdi.

'DÜĞÜNÜNE GİDECEĞİM'

Dominik'e geldiği için Murat Boz'a teşekkür eden Acun Ilıcalı, 'Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim.' diyerek merak uyandırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal