Murat Boz Aldatıldı mı?

Dört yıl önce sevgilisi Murat Boz’u, oyuncu Engin Öztürk’le aldattığı iddia edilen Eliz Sakuçoğlu, aldatma iddialarına ne cevap verdi?

29.03.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-12:12) Murat Boz Aldatıldı mı?

4 yıl önce bir anda ayrılan Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu ayrılığının arkasındaki neden ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde 'Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim' diyen Eliz Sakuçoğlu bu açıklamasının ardından 'Ne tek gecelik ilişkiyi savundum, ne de aldatılmayı normalize ettim. Hayır, ben aldatmadım. O yüzden de aldatmaya insanı ne iter bilemiyorum. Tek gecelik ilişki de yaşamadım. Bir gece kulübünde birinden etkilenerek böyle bir şey yaşamam.'dedi. Açıklamayı yapan Sakuçoğlu'yla ilgili bomba bir iddia ortaya çıktı. T.Y ismindeki görgü tanığı, Eliz Sakuçoğlu'nun açıklamalarının gerçeklerle örtüşmeğini, Eliz Sakuçoğlu'nun 4 yıl önce sevgilisi Murat Boz'u oyuncu Engin Öztürk'le aldattığını söyleyerek herkesin aklında soru işaretleri bıraktı. 

YAKINLAŞMANIN TEMELİ KICK-BOKS SALONUNDA ATILDI

T.Y'nin dediğine göre; Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'la beraberken, Çeşme'deki Otto Beach'te Engin Öztürk'le yakınlaştı, hatta oyuncuyla sahilde birçok kişinin gözü önünde de öpüştüğünü ve olayın şahitleri arasında Murat Boz'un eski asistanının da olduğunu söyledi. T.Y.'nin anlattıklarına göre; Eliz Sakuçoğlu- Engin Öztürk yakınlaşmasının temeli, Nişantaşı'ndaki bir kick-boks salonunda atıldı. Aynı salona spor salonuna giden Eliz Sakuçoğlu, otelde Engin Öztürk ile aynı odada kaldı. T.Y ayrıca ' Ben o dönem Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz'un ayrıldığını düşündüğüm için yaşanan olayın üzerinde durmamıştım. Ancak daha sonra haberleri okuyunca bu durum beni çok rahatsız etti' ve bunları açıklamak istedim diye konuştu. Murat Boz'un Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrılmasının asıl nedeni bu gerçeği öğrenmiş olması olarak iddia ediliyor. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal