Estetik Kraliçesi Ajda Pekkan Uzaya Çıktı!

Modası geçmeyen şarkıları ve yaptırdığı estetik operasyonlarıyla zamana meydan okuyan süper star Ajda Pekkan, bu kez de uzay’a çıktı. İşte Nasa’ya meydan okuyan güzel şarkıcının uzaydaki görüntüleri…

29.03.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-12:47) Estetik Kraliçesi Ajda Pekkan Uzaya Çıktı!

Pop müziğinin kraliçesi yaşsız sanatçı Ajda Pekkan son görüntüleriyle herkesi şaşırttı. Yeni albümü için kamera karşısına geçen sanatçının yıllara meydan okuyan görüntüsü ortalığı karıştırdı. Başarılı ve güzel şarkıcı yaptığı yeni albümünün klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Pekkan’ın klip için seçtiği kıyafetler ve fiziği sosyal medyada gündem oldu. Süper starın yeni görüntüsünü beğenen takipçileri, kraliçeye güzel yorumlar yağdırdı. 

UZAYA ÇIKAN PEKKAN İKİ SAAT ASILI KALDI

Yeni albümünün hazırlıkları için kamera karşısına geçen Ajda Pekkan, zamanın akışına ve teknolojiye ayak uydurdu. Albümündeki “Bi Tık” şarkısı için bikinili pozlar veren Pekkan, görünümüyle herkesin dudağını uçuklattı. Pekkan, sosyal medya hesabından albümü için çektirdiği fotoğrafları sevenleriyle paylaştı. 75 yaşındaki güzel şarkıcı klip içinde ateşle oynadı, buzlar kraliçesi oldu ve astronot olarak uzaya çıktı. 

ajda pekkan

SÜPER STAR'IN 600 BİN TL’LİK KLİP ÇEKİMİ 

Zamanının ötesinde olan güzel şarkıcı Ajda Pekkan yeni albümünün klipleri için iki gününü ayırdı. Yaşıtlarına taş çıkaran sanatçı iki gün boyunca 16’şar saat ayakta kalan Pekkan, formuyla sette çalışan herkesi şaşırttı. Albümünün piyasada çok beğenilmesini isteyen Pekkan, kamera arkasında birçok kişiyi çalıştırdı. Sık sık kostüm değişikliği yapan süper stara sette çalışanlar yardımcı oldu. Güzel şarkıcı klip içerisinde birbirinden farklı mekanları kullandı. Pekkan kimi zaman ateşle oynadı, kimi zaman da buzlar kraliçesi oldu. Son olarak da astronot olarak çıkan Pekkan, Nasa'ya rakip oldu.

ajda

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal