Ajda Pekkan Güzellik Sırrını Açıkladı! Ölümsüzlük İksiri İçiyor

Ajda Pekkan, pandemi sonrası ilk konserini verdi. Hafta sonu Belarus'un başkenti Minsk'te sahne alan ünlü şarkıcı performansıyla kendine hayran bıraktı. 75 yaşındaki sanatçının genç görüntüsünün sırrı ise ortaya çıktı.

19.07.2021-18:09 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-18:09)

Sahne kostümü ile dikkat çeken Pekkan, yaklaşık 2 saat boyunca geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendirdi. Ajda Pekkan, konserde repertuvarına aldığı yeni parçalar ve şarkı seçimiyle de dikkat çekti. Özellikle son günlerde birçok sanatçının seslendirdiği 'Dünyadan Uzak' şarkısı büyük beğeni topladı.

DÜZENLİ OLARAK ÖLÜMSÜZLÜK İKSİRİ İÇİYOR

Pekkan sahneyi sallarken kulislerde ise güzellik sırrı konuşuldu. Yakın çevresi, Pekkan'ın Tayland'da yapılan ve litresi 500 bin dolardan satılan ölümsüzlük iksiri'ni düzenli olarak içtiğini söyledi.


ŞİŞESİ 25 BİN DOLAR

İksir, 50 mililitrelik şişelerde satılıyor. Ajda Pekkan da şişesi 25 bin dolarlık bu özel içeceği, yılda ortalama 2 kez tüketiyor.

PHOTOSHOP'LA GÜNDEME GELMİŞTİ 

Bodrum-Yalıkavak'ta sahneye çıkan süperstar’ın basına servis edilen fotoğrafında yüzüne yapılan photoshop dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda eleştiri alan süper star için '75 değil 25 yaşında' yorumları yapıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal