Burçin Terzioğlu'ndan Karşı Hamle Geldi! Geçmişini Tek Kalemle Sildi

Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli, geçtiğimiz günlerde eski aşkı Burçin Terzioğlu'nu sosyal medyada takip etmeyi bırakmıştı. Bunun üzerine Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.

19.07.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-14:53)

Poyraz Karayel dizisinde başrolleri paylaşan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli 3,5 yıl büyük bir aşk yaşamıştı. Ocak ayında şef Hazer Amani'den boşanan şarkıcı Sıla, iki ay önce ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Sürpriz birlikteliğinin yankıları sürerken Kaleli, geçtiğimiz günlerde de yollarını ayırdığı Burçin Terzioğlu'nu Instagram'dan takip etmeyi bırakmıştı.

KARŞI HAMLE GELDİ

İlker Kaleli, 2018'de yolları ayrılan Burçin Terzioğlu'nu geçtiğimiz hafta Instagram hesabından silmişti. Ancak güzel oyuncu, eski aşkını takip etmeye devam ediyordu. Kaleli'nin bu hamlesine karşılık gecikmedi. Terzioğlu'nun da önceki gün yakışıklı oyuncuyu sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakması dikkat çekti.


'DOST KALDIK'

Burçin Terzioğlu, 'Poyraz Karayel' dizisinde tanıştıktan sonra 3,5 yıl aşk yaşadığı eski aşkı İlker Kaleli ile ilgili sorulara, 'İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok.' şeklinde yanıt vermişti.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal