Mahsun Kırmızıgül'den Talat Bulut Hamlesi! Kadrodan Çıkardı

Taciz iddiaları ile gündemden düşmeyen Talat Bulut'a beklenmedik hamle Mahsun Kırmızıgül'den geldi. Kırmızıgül, ünlü oyuncu Talat Bulut'u Mucize 2 filminin kadrosundan çıkardı. Bulut yerine Fikret Kuşkan ile anlaşma sağladı.

27.08.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 27.08.2018-13:13)

Yasak Elma dizisinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiları ile Talat Bulut hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu. Dizinin yapomcısı Fatih Aksoy da, soruşturma sonrasında dava açılırsa Talat Bukut'u Yasak Elma kadrosundan çıkaracağını söylemişti.

Gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Talat Bulut'un Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Mucize 2 filminin kadrosunda olup olmayacağı ise davaya bağlıydı.

Talat Bukut hakkında, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 Ağustos'ta yeterince delil olmadığı gerekçesiyle soruşturma hakkında takipsizlik kararı verdi. Savcılığın bu kararının ardından Bulut'un dizi kadrosundan çıkarılmadığı duyuruldu.



Yasak Elma dizisinin çekimleri ile Mucize 2 filminin çekimlerinin çakışması nedeni ile Talat Bulut, Mahsun Kırmızıgül tarafından kadrodan çıkarıldı.

Talat Bulut'un hayat verdiği Muallim Mahir rolü için Fikret Kuşkan ile anlaşma sağlandı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal