Latif Doğan Kimdir, Kaç Yaşında?

Latif Doğan'ın gelini Aleyna Doğan, ünlü türkücünün konser gelirlerini FETÖ'ye bağışladığını iddia etti. Bomba iddialar üzerine Latif Doğan bir anda gündem oldu. Peki, Latif Doğan kimdir?

22.03.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-11:48) Latif Doğan Kimdir, Kaç Yaşında?

Ünlü türkücü Latif Doğan, gelini Aleyna Doğan'ın iddiaları ile gündeme geldi. Aleyna Doğan, eşi Seydi Vakkas'tan şiddet gördüğü gerekçesiyle karakola başvurdu. Aleyna Doğan daha sonra yeniden karakola giderek kayınpederi Latif Doğan'ın, FETÖ terör örgütüne yardımda bulunduğunu iddia etti.

Savcılık iddiaların ardından soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında Latif Doğan suçsuz bulundu. Peki, Latif Doğan kimdir?

LATİF DOĞAN KİMDİR?

26 Nisan 1976 yılında Adıyaman'da dünyaya gelen Latif Doğan, erken yaşta babasını kaybedince birçok farklı iş kolunda çalışmaya başladı.

Doğan, 11 yaşında katıldığı düğünde darbuka çalarak müzik kariyerine başladı. Latif Doğan, kazandığı ilk para ile bir kaset dükkanı açtı ve tanınmaya başlanınca yerel televizyonlardaki programlara konuk olmaya başladı.

Katıldığı programlar sayesinde ünlü olan Latif Doğan, 1995-1998 yılları arasında bir şov programı yaptı. 2000 yılında ilk albümünü çıkaran Latif Doğan, 2003 yılında Küstüm adlı albümüyle büyük bir çıkış yakaladı.

Şarkının popüler olmasının ardından Küstüm Şov'u sunmaya başladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal