Latif Doğan'ın Gelini Aleyna Doğan Kimdir?

Latif Doğan'ın gelini Aleyna Doğan, kayınpederinin konser gelirlerini FETÖ'ye bağışladığını iddia etmesinin ardından gündem oldu. Peki, Aleyna Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

22.03.2019-11:38 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-11:36) Latif Doğan'ın Gelini Aleyna Doğan Kimdir?

Ünlü türkücü Latif Doğan'ın oğlu Seydi Vakkas Doğan'la evli olan gelini Aleyna Doğan, gündemi sarsacak iddialar ortaya attı. Aleyna Doğan, karakola giderek 'Kayınpederim 15 Temmuz'da darbe yanlısı mesaj yayınladı. Konser gelirlerini de FETÖ'ye bağışlıyordu' ifadelerini verdi.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada Latif Doğan'ın FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olmadığı tespit edildi.

Latif Doğan'ın Rus gelini Aleyna Doğan, şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Seydi Vakkas'tan şikayetçi olmak üzere karakola başvurdu.

Rus gelin, eşini şikayet etmesinden sonra kayınpederi Latif Doğan hakkında da şikayette bulundu. Aleyna Doğan, 'Konser gelirlerini FETÖ'ye bağışlardı' ifadesini verdi.

Latif Doğan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ünlü türkücünün FETÖ terör örgütü ile herhangi bir bağlantısı bulunmadı. Peki, Aleyna Doğan kimdir?

ALEYNA DOĞAN KİMDİR?

Rus vatandaşı olan Aleyna Doğan 2013 yılında ünlü türkücü Latif Doğan'ın oğlu Seydi Vakkas Doğan'la dünyaevine girdi. Çiftin bu evlilikten oğulları dünyaya geldi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal