Kızım Müfide Kim? (Uğur’un Annesi) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Kızım dizisi Müfide kim sorusunu hem de Kızım Müfide’nin gerçek adı ve hakkındaki bilgileri sizlere ulaştıracağız.İşte merak edilenler haberimizde...

11.10.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-15:48) Kızım Müfide Kim? (Uğur’un Annesi) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Kızım dizisi Müfide kim sorusunu hem de Kızım Müfide’nin gerçek adı ve hakkındaki bilgileri sizlere ulaştıracağız.İşte merak edilenler haberimizde...

Kızım Dizisi Müfide Kim? Kızım Dizisi Müfide’nin Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kızım odlukça güzel bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Kızım dizisinde Demir’in en yakın arkadaşı olan Uğur’un annesi olan Müfide Adıgüzel emekli maaşıyla geçinmeye çalışan bir anne. Uğur her zorda kaldığında annesinden para almaya çalışsa da Müfide oğluna para verme konusunda pek de istekli değildir.

Elbette ki hiçbir anne evladı rezil olsun istemez ancak Müfide oğlunun kendi hayatına da bir çeki düzen vermesini istediği için ona maaşını vermek istemez. Ancak ana yüreği yeri geldiğinde de esirgemez. Tek dileği oğlunun düzgün bir hayatı ve işi olsun. Bu isteğinin yerine gelmesi için dua eder.

Kızım dizisinde Uğur’un annesi Müfide’ye hayat veren usta oyuncu Suna Selen.
 
Peki Suna Selen kimdir? Bu sorunun cevabıyla yazımıza devam edecek olursak; 1 Temmuz 1939 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, gerek tiyatro gerekse film ve dizi sektöründe pek çok yapımda yer alıp adından söz ettirmeyi başarmıştır. Beşiktaş Devlet Konservatuvarı mezunu olan oyuncu, hukuk, resim, felsefe ve sosyoloji konusunda da eğitim almıştır.
 
suna selen ile ilgili görsel sonucu
 

 Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Selen’in anneannesi 50 tl’nin arka tarafındaki Fatma Aliye Hanımdır. Daha önce modellik de yapan oyuncu, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filmindeki cadıya hayat vererek hafızamızda yer edinmiştir. Zincirbozan, Newyork’ta Beş Minare, Kara Murat Moranın Ateşi, Devrimden Sonra, Hayat Devam Ediyor adlı yapımlarda yer almıştır. İki kez evlenmiş olan Suna Selen’in iki çocuğu vardır. İlk evliliğini Münir Özkul ile yapmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal