Kızım Candan Kim? TV8 Kızım Dizisi Candan’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Bu yazımızda Kızım Candan kim? Nasıl bir karakter olduğundan bahsedeceğiz. Kızım Candan gerçek adı ne olduğunu ve daha önce hangi dizide yer aldığını anlatacağız. Yazımızın içerisi ilginizi çektiyse hadi buyurun yazımızı okuyalım.

11.10.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-15:29) Kızım Candan Kim? TV8 Kızım Dizisi Candan’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

 Bu yazımızda Kızım Candan kim? Nasıl bir karakter olduğundan bahsedeceğiz. Kızım Candan gerçek adı ne olduğunu ve daha önce hangi dizide yer aldığını anlatacağız. Yazımızın içerisi ilginizi çektiyse hadi buyurun yazımızı okuyalım.

Kızım Dizisi Candan Kim? Nasıl Bir Karakter?

Kızım Candan kim nasıl biri olduğundan bahsedelim. Candan’ın annesi ile babası öldükten sonra bu hayatta tek akrabası olan kardeşi Seda’nın gözlerinin önünde trafik kazasında ölmesi ile bu hayatta yalnız kalmış ve insanlara kolay güvenen ve çabuk dost edinen bir karaktere sahip.

 Kızım dizisi Candan çabuk güvenmesini kullanmak isteyen Demir önce güven kazanıp daha sonra Candan’ın evindeki her biri milyonlar değerindeki tabloları çalmak niyetinde. Diğer taraftan ise Demir’in kızı Öykü ise babasına bu kötü alışkanlıklarında onu durdurmaya çalışacak. Kısaca Kızım Candan gerçek adı ve daha önce nerede oynadığı hemen alt kızımda verilmiştir.

Kızım Candan Gerçek Adı Ne Daha Önceki Oynadığı Diziler

Kızım dizisi oyuncuları arasında en dikkat çeken oyuncularından biri olan Candan gerçek adı Leyla Lydia Turgutlu‘dur. Ekim 1989 yılında Berlin de hayata gözlerini açan güzel oyuncu Akrep burcudur. Annesi Alman babası ise Türk olan Leyla eğitim öğretim hayatına ana vatanında başladı.Eğitim öğretim hayatında yaklaşık beş yıl gibi bir süre müzik eğitimi alan özellikle keman çalmada uzmanlaşan Leyla lisans eğitimini İstanbul üniversitesi Alman dili ve edebiyatı bölümünden okurken modelliğe ve mankenliğe merak salar ve kendisini bu yönde geliştirmeye başlar.

leyla lydia tuğutlu ile ilgili görsel sonucu

Nitekim bunun meyvesini 2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasında birinci oldu. Türkiye birincisi olduktan sonra hemen bir yıl sonra “Es Es” adlı dizide “İrem” karakterini canlandırdı. İlke kamera karşısına Es Es adlı dizi ile bu sektöre giriş yaptıktan sonra 2010 yılında “Kirli Beyaz” adlı dizide Melis karakterini başarı ile canlandırmıştı. Dizi sektöründe tanınması ise 2012 yılında yayınlanmaya başlayan “Karadayı” adlı dizide Songül karakteri gayet başarılı bir biçimde canlandırmış, eleştirmenlerden olumlu notlar almayı başarmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal