Kızım Dizisi Öykü Kim? Öykü’nün Hastalığı Ne? Gerçek Adı Ne?

Kızım dizisi Öykü kimdir diye merak edenler için yazımıza önce Öykü’nün hastalığı ne sorusu ile başlayacağız hemen ardından da Kızım Öykü’nün gerçek adı ne sorusunun cevabı ile devam edeceğiz.

11.10.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:43) Kızım Dizisi Öykü Kim? Öykü’nün Hastalığı Ne? Gerçek Adı Ne?

Kızım dizisi Öykü kimdir diye merak edenler için yazımıza önce Öykü’nün hastalığı ne sorusu ile başlayacağız hemen ardından da Kızım Öykü’nün gerçek adı ne sorusunun cevabı ile devam edeceğiz.

Kızım Dizisi Öykü Kimdir? Öykü’nün Hastalığı Ne? Öykü’nün Gerçek Adı Ne?

 Kore dizisi hayranlarının en beğendiği dizilerden biri olan Kızım dizisi konusu ise Öykü’nün hikayesini tema olarak işlemekte. Öykü’nün babası olan Emir Göktürk ise dolandırıcılık yapan kızından bihaber bir babadır. Öykü zamanı gelip babasını bulunca Emir neye döndüğünü şaşırır. 

 Dizide adeta küçük bir melek olan Öykü, Demans hastası. Demans nedir kısaca belirtmek gerekirse demans hastası olan insanlar hafıza kaybı yaşarlar. Yaşanan olayları hatırlamakta güçlük çektiği gibi etraflarındaki insanların yüzlerini de adlarını da unuturlar.

Zaten Öykü’nün bu hastalığını Kızım dizisi tanıtım fragmanında da fark etmişsinizdir. Öykü babasına bakarak siz kimsiniz deyince zavallı babasının yüreği cız edip gözünden bir damla yaş akar. Aslında Öykü şaka yapmıştır ama bu düşünce bile Emir’i üzer. Emir hayatına Öykü’nün girmesi ile hayatında da yeni bir sayfa açar. Dolandırıcı olsa da kızı için hayatında ne gibi değişiklikler yapması gerekiyorsa yapmaya çalışır. 

beren gökyıldız ile ilgili görsel sonucu

Kızım Öykü’nün gerçek adı ne diye merak edenler için biraz da oyuncu hakkında detayları sizlerle paylaşacak olursak; bu tatlı oyuncu son olarak Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye dizisinde Fiko’nun aşık olduğu Ayşe karakterini canlandırmış olan ödüllü çocuk oyuncu Beren Gökyıldız.

Beren Gökyıldız kimdir sorusunun detayları ile devam edelim.

Eylül 2009 yılında kültür başkentimiz İstanbul da hayata gözlerini açan genç oyuncu Başak burcudur. Halen ilk öğretim öğrencisi olan Beren ilk kez kamera karşısına 2014 yılında “Kocamın Ailesi” adlı dizide “Pelin” karakterini canlandırarak bu sektöre adım attı.

Yaşının küçük olmasında dolayı Güldüy Güldüy Show adlı televizyon programına harika işler çıkaran Beren Gökyıldız Anne dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile hafızalara kazındı. Bu dizideki oyunculuğu ile ödül alan Beren Gökyıldız’ın ilk sinema filmi deneyimi ise 2016 yılında “Boşu Bir Yerde” adlı sinema filminde “Elmas” karakterini canlandırarak sinema sektörüne de adım atmış oldu. Bal Kaymak adlı filmde de Bade karakterini canlandırmıştır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal