Kızım Dizisi Demir Kim? (Öykü’nün Babası) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Kızım dizisi Demir Göktürk kim, Kızım dizisi Demir’in gerçek adı ve oyuncu hakkında detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

11.10.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:30) Kızım Dizisi Demir Kim? (Öykü’nün Babası) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Kızım dizisi Demir Göktürk kim, Kızım dizisi Demir’in gerçek adı ve oyuncu hakkında detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle

Kızım Dizisi Demir Göktürk Kim? Demir’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Tv 8 ekranlarında çok yakında yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Kızım dizisi baş karakterlerinden biri de Öykü’nün babası olan Demir Göktürk. Bir dolandırıcı olan Demir Göktürk, sürekli başına bela açan biridir.Yine polisin kapısına dayanmak üzere olduğu bir gün kapısında babamı arıyorum adı Demir Göktürk diyen 8 yaşında güzel bir kızla hayatında da yepyeni bir sayfa açılır.

 Öykü’nün bir anda hayatına dahil olmasıyla bir baba bilinciyle onu iyi yaşatma derdine düşen Demir’in bir süre sonra varı yoğu kızı Öykü olur. Demans yani hafıza kaybı hastalığı olan küçük Öykü küçük yaşına rağmen bu zor hastalığın getirdiği olumsuzluklarla zor anlar yaşamaktadır.

Demir’in en büyük korkusu bir gün gelip de kendisini de unutmasıdır. Oldukça güzel bir olay örgüsüne sahip olan Kızım dizisinin orjinali ise My Fairy Lady adlı Kore dizisidir.

Kızım dizisinde Demir’in gerçek adı ve hayatı ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam edelim.

Demir’in gerçek adı Buğra Gülsoy.

Ä°lgili resim

Şubat 1982 Başkentte hayata gözlerini açan oyuncu, balık burcudur. Oyunculuğa sonradan geçen başarılı oyuncu, aslen Kıbrıs Üniversitesinde  Mimarlık bölümü mezunudur. Ancak oyuncu olmak isteyen Gülsoy, Kıbrıs devlet tiyatrosu ardından Türkiye’de Bahçeşehir Üniversitesinde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 

TV karşısına 2008 yılında yayınlanan “Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide “Nazım” karakterine hayat vermesi ile başladı. 2009 yılında “Unutulmaz” dizisinde “Tolga” karakterini canlandırmış ve bir çok kesim tarafından beğenilmişti.  Dönemin dikkat çeken dizilerinden olan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde “Vural” karakterine hayat verdi.

Buradaki başarı oyunu ile 2011 yılında yayınlanan ve başrol oynadığı “Kuzey Güney” dizisinde “Güney” karakterini canlandırmış ve ülke çapında tanın bir oyuncu haline gelmiştir. Gülsoy, 8. gün dizisine katılmadan son projesi olan aynı zamanda yapımcılığını da yaptığı “Mahalle” adlı sinema filminde “Ömer” karakterini canlandırmıştı. Son olarak ise Atv’de 8. Gün adlı dizide baş rolde yer aldı ve Ozan karakterini canlandırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal